hits
Forside Om meg Kontakt Instagram
3

Half the world away

Noen ganger kjenner jeg mer på akkurat det at jeg er halve jordkloden unna familie, venner og generelt alt som er hjemme Norge.

I helga lengtet jeg hjem mer enn hva jeg vanligvis gjør fordi jeg har ligget med influensa helt siden Torsdag. Mammas gode "bli-frisk"-oppskrifter og klemmer er det eneste som frister når feberen er høy og energien er helt i bonn. Uansett hvor stor jeg blir så lengter jeg alltid hjem til mamma og pappa, når jeg ikke kjenner meg frisk. Er vell slik det skal være, er det ikke? 

Veldig skuffende å bli syk nå når jeg endelig hadde tid til å gjøre noe annet enn skole for en gangs skyld.. Men dessverre hadde kroppen andre planer for meg denne helgen. Har vell egentlig vært litt småforkjølet hele winter semester, men har holdt det i sjakk helt til nå. Måtte bare deal with it nå som jeg hadde tid. Heldigvis henger det ikke i så lenge for jeg kjenner meg mye bedre i dag, så jeg vil være helt fit for fight nå som skolen begynner igjen på tirsdag. Adrian stakkars fikk det han også, så denne helgen har vi bare ligget med kaldsvette og hetetokter om hverandre, mens vi har skålet og tatt en shot med hostemedisin. haha, for en helg! Men som sagt så er vi bedre, og er klare for en ny uke. Adrian starter et film prosjekt nå på tirsdag som kommer til å vare frem til slutten av Mai, så han kommer til å være veldig travelt opptatt fremover. Blir rart å ikke se han hjemme så ofte, men heldigvis trenger han ikke å reise noe sted. De skal bare filme her i LA, så han kommer hjem hver kveld ihvertfall. 


Siden jeg ikke har vært frisk og ikke har tatt noen bilder denne helga, slenger jeg med et bilde fra forrige helg i Downtown LA.

Håper virkelig deres helg var bedre en min!?

-TM
 

  • Publisert: 20.02.2017             Klokka: 11:11            Kategori: Blogg
  •        
  • Kommentarer:

lisarorvik

Skrevet 20.02.2017 klokka 12:16

Masse god bedring, nydelig bilde :)

Torun Marie Skåle

Skrevet 20.02.2017 klokka 17:53

lisarorvik: Tusen takk for det! :)

Mamma

Skrevet 20.02.2017 klokka 20:50

Åå å! Bra dåkk hi vørti fresk igjæn😘 Skulla vørri sjå deig å trøste d me tinktur at d! 😍💋❤

Skriv en ny kommentar

Torun Marie Skåle

Torun Marie

~23 år~Living life in LA~

Kontakt

tmskaale@icloud.com

Sosiale medier

bilde   bilde   bilde   bilde

Kategorier

Arkiv

Design

Kodet av Ane Estil