hits
Forside Om meg Kontakt Instagram
1

Min første dag i LA

Den 8. Juli 2015 flyttet jeg fra lille trygge Norge til store ukjente LA. Jeg hadde aldri hvert noe sted i USA før, så min første opplevelse av Amerika var at jeg skulle bo der. Hadde ingen anelse om jeg ville like meg eller ikke, men sa til meg selv at dette blir en lærerik opplevelse og at jeg skulle prøve å holde ut 1 år. (Det ble veldig lett, haha) 

Det bilde jeg hadde av LA i hode mitt var skyskrapere, Hollywood, kjendiser og forurensing. Jeg hadde ikke gjort mye research om LA heller før jeg flyttet, jeg ville at det skulle bli litt overraskelse. Selvsagt visste jeg litt, men jeg hadde aldri sett for meg at det skulle være slik som det var.

Når jeg endelig landet på LAX kjente jeg allerede at det var mere forurensing i lufta enn hva det er i Norge. Jeg finner slektningene mine og går ut og ser det trafikk kaoset. Trafikken på LAX er helt krise! Tuting over alt og sinte sjåfører som viser finger og skriker. Etter en lang flytur er ikke dette det du vil se akkurat. Men det var ikke det eneste, jeg kom midt i rushtrafikk tiden, så en kjøreturen hjem som egentlig tar bare 45min til 1 time tok over 2 timer pga. all trafikken. Jeg husker jeg var nervøs for hvordan jeg kom til å trives i en by hvor alt var så travelt og alle var så sinte i trafikken. Når man kjører fra LAX til der slektningene mine bor kjører mann gjennom Downtown LA, som er skyskrapere og alt slik som jeg så for meg at hele LA var. Det var allerede mørkt ute når jeg kjørte hjem så jeg fikk ikke sett mye annet enn Downtown LA, så i mitt hode var mine bilder på LA fortsatt korrekte.

Men når jeg våknet min første dag her, ble det total vending på hva jeg hadde sett for meg at det kom til å se ut utenfor der jeg først bodde. Jeg våknet opp til å se det fine fjellandskapet, akkurat som jeg gjorde hver dag i Norge, og det var ganske stille. Ikke like stille som Norge men veldig stille i forhold til hva jeg hadde forventet. Jeg gikk ut og satte meg i sola, og bare stirret opp mot fjellene. Jeg trodde jeg hadde tatt bilde, men utrolig nok hadde jeg ingen bilder av akkurat fjellene. Noe jeg synes er litt rart at jeg ikke tok.


Bildet fra bassengkanten. Så utrolig fint og beroligende.

Resten av dagen brukte jeg ute i sola. Lå på bassengkanten og byttet på å sove og lese bok. Jeg hadde veldig jet lag den første dagen, og hadde ikke sovet så lenge. Så det var veldig godt å bare ligge i solen å få litt farge. Etter en lang dag i solen dro jeg og slektningene mine til deres favoritt restaurant for en litt finere middag for å feire at jeg endelig hadde kommet meg til LA. Før middagen fikk jeg tatt min aller første selfie her, haha. 

Processed with VSCOcam with a4 preset
Selfie på soverommet som var mitt.

Bildene jeg tok er tatt med mobil så de har litt rare størrelser. Men dette var da altså min første dag som beboer i LA. Kommer flere poster om hvordan den første tiden her var senere, men tenkte det var greit å skrive litt om min aller første dag. 

Spørsmål svarer jeg på i kommentarfeltet, eller i et innlegg! :) 

~TM

 

 

  • Publisert: 02.03.2017             Klokka: 18:00            Kategori: Blogg
  •        
  • Kommentarer: 1

Victoria Larsen

Skrevet 02.03.2017 klokka 19:07

SÅ heldig!! Kos deg :D

Skriv en ny kommentar

Torun Marie Skåle

Torun Marie

~23 år~Living life in LA~

Kontakt

tmskaale@icloud.com

Sosiale medier

bilde   bilde   bilde   bilde

Kategorier

Arkiv

Design

Kodet av Ane Estil