hits
Forside Om meg Kontakt Instagram
2

Enda en helg er snart over

Da er enda en helg snart over og jeg og Adrian har gjort absolutt ingenting. Vi var begge helt ferdige etter en lang uke med mye stress og forskjellig, så vi har stort sett bare slappet av hele helga. Det er en perfekt helg i mine øyne!

På fredag var vi så trette når vi kom hjem at vi gikk å la oss klokken 9. KLOKKEN 9!! Hvem legger seg klokken 9 på en fredag når man er i tyveårene?? Men når kroppen ikke orker annet så er det ingenting som er bedre enn en slapp og rolig fredagskveld hjemme. Vi gjorde ikke stort mere på lørdag, men vi dro ut til Alhambra for å gjøre litt ærender og for å spise lunsj før vi fortsatte avslappingen vår. Siden det er lørdag spurte A om jeg ville ut og spise en litt bedre middag men jeg ville heller lage middag hjemme å bare slappe av foran tv'n igjen. Endte med at vi bestilte pizza-delivery, siden A helst ville at jeg, i stedet for å lage middag, spilte sjakk med han. Så da ble det en rolig kveld igjen da med et glass rødt og pizza foran en god film. Jeg må si at jeg synes kvelder som dette er bedre enn kvelder hvor man er ute natten lang. Jeg synes et hjemmelaget måltid sammen eller delivery er bedre enn å gå ut for å spise når man helst bare vil beholde joggebuksa på og ansiktet uten sminke! Selvsagt er det veldig gøy å gå ut sammen også, men dager hvor man ikke føler for det blir det mere stress en kos.

Processed with VSCO with a5 preset
Ingenting er som et glass rødt mens vi venter på at maten skal komme! *cheers*

Delivery er en ting jeg synes er veldig snedig altså. Selv om det absolutt ikke er det beste man kan spise, så er det ingenting som å bestille middag på døra de dagene man absolutt ikke orker eller har tid til å lage middag. Når man har så mye å gjøre at hvis man skulle laget middag hjemme hadde det resultert i noe mye verre enn det man kan få på døra. Det er stort sett A som nevner delivery først siden jeg har den Norske mentaliteten om at vi skal lage middag selv, pluss at jeg også synes maten som jeg lager stort sett er mye bedre enn det vi får levert på døra også. Her i America er det veldig vanlig at folk bare går for delivery hver dag siden det er så enkelt. Heldigvis er ikke A en av dem, han synes også hjemmelaget mat er best, men han synes fortsatt at delivery er veldig greit også. 

Processed with VSCO with a5 preset
Gårdagens middag, absolutt ikke sunt men så utrolig digg en gang i blant ;)

Hvordan var helgen din? Have a terrific Sunday!

~TM
 

  • Publisert: 05.03.2017             Klokka: 10:00            Kategori: Blogg
  •        
  • Kommentarer:

Victoria Larsen

Skrevet 05.03.2017 klokka 10:53

Så koselig!! Jeg håper du får en fin søndag :-)

Torun Marie Skåle

Skrevet 05.03.2017 klokka 17:20

Victoria Larsen: Tusen takk Victoria! Håper du har hatt en fin søndag også! :)

Skriv en ny kommentar

Torun Marie Skåle

Torun Marie

~23 år~Living life in LA~

Kontakt

tmskaale@icloud.com

Sosiale medier

bilde   bilde   bilde   bilde

Kategorier

Arkiv

Design

Kodet av Ane Estil