hits
Forside Om meg Kontakt Instagram
1

Dritt lei!

 Denne uka startet med sykdom igjen. Jeg er så DRITT LEI!! av å være syk nå! Har liksom vært syk nesten annenhver uke, og jeg har jo absolutt ikke tid til det. Det started på mandag morgen hvor jeg våknet met vondt i halsen som resulterte i veldig lite energi gjennom dagen og fult opp med feber og influensa på tirsdag. Har bare ligget hjemme å sovet frem til i dag når jeg måtte på skolen for å ikke miste en veldig viktig time. Burde absolutt blitt hjemme, men var veldig bra jeg greide å få det med meg. Var helt over og ut når jeg kom hjem, og jeg har sovet i 5 timer allerede før jeg nå skal gjøre meg klar til natten. Har ikke gjort noe skolearbeid enda denne uka, noe som er helt KRISE! Men må bare ta det igjen i helga når jeg forhåpentligvis føler meg frisk igjen. Campus er heldigvis stengt i morgen, så da kan jeg være hjemme og hvile med god samvittighet. 

Det kjennes som om at det er verre nå en hva det har vært tidligere, så forhåpentligvis er dette siste gangen på en stund. Tidligere har det mest bare vært kroppen og energien jeg har kjent det på, men nå er det 40 feber og hele pakka så det burde være nok til at jeg kan være frisk en god stund før neste gang. Har tatt vitaminer og gjort alt for å slippe å bli syk, så kanskje det som har gjort at det aldri helt har brutt fult ut tidligere. Men nå ga sykdommen bare faen i alt og sa "I'm bringing you down". haha. Jaja, jeg krysser bare fingrene for at jeg er bedre i morgen slik at jeg får gjort unna litt studering ihvertfall.

Processed with VSCO with a5 preset
Trøtt i trynet og dritt lei av å være syk...
Hater å ha på sminke når jeg er syk, men var nødt til å sminke meg litt før jeg dro til campus hvis ikke hadde nok folk trodd jeg var en del av castingen til The Walking Dead...

Good night loves! Kisses (filled with the flu)

~TM
 

  • Publisert: 09.03.2017             Klokka: 05:45            Kategori: Blogg
  •        
  • Kommentarer: 1

Victoria Larsen

Skrevet 09.03.2017 klokka 10:35

<3

Skriv en ny kommentar

Torun Marie Skåle

Torun Marie

~23 år~Living life in LA~

Kontakt

tmskaale@icloud.com

Sosiale medier

bilde   bilde   bilde   bilde

Kategorier

Arkiv

Design

Kodet av Ane Estil