hits
Forside Om meg Kontakt Instagram
4

Tannlege her og tannlege der

Nesten hele dagen i dag har gått med til å ringe rundt til tannleger. Ble endelig satt opp til tannlege time i morgen igjen, så da skal jeg på enda en konsultasjon og forhåpentlig kan de trekke tanna også. Det er absolutt ikke godt, og jeg kjenner at jeg absolutt ikke burde ha ventet så lenge med å gjøre noe med dette. Skulle ha kontaktet tannlegen så fort jeg kjente ubehagelighetene, og ikke ventet til det faktisk er smerter som gjør at synes på høyre side ikke er helt klart. Er det egentlig mulig? Kanskje det er en annen grunn enn tanna, men det sender strålinger opp mot både øre og øye så blir ikke brydd om alt blir bra så fort presset i kjeven forsvinner. En ting jeg har lært er ihvertfall at jeg ikke skal vente så lenge hvis det kommer flere visdomstenner. Er usikker på om det er bare en tann eller to som presser på nå, men satser på at jeg får konstatert det i morgen. Går virkelig utover alt når man ikke får sove på grunn av det. Men jeg har bare meg selv å takke, det var bare meg som ventet til siste liten med å få sjekket det. Jeg holdt litt for hardt i håpet om at tennene ville komme ut uten at det trengte å gjøre så vondt. Slik ble det altså ikke. Ingen vits i å sutre nå når jeg endelig (forhåpentligvis) skal få bort grunnen til at jeg ikke kan tygge. En negativ side ved meg er at jeg bestandig må lære alt "the hard way".

Processed with VSCO with a5 preset

Lærdom fra meg: ikke vent med å få sjekket visdomstennene dine hvis de begynner å presse seg frem.

~TM

  • Publisert: 17.03.2017             Klokka: 07:00            Kategori: Blogg
  •        
  • Kommentarer:

Ingrid Bentzen

Skrevet 17.03.2017 klokka 07:53

E det i ukj. Du har visdomstenner kan du få smerta i nesten hele ansiktet 😊 Du har en stooor nerve der som gjør at smertan kan kjennes både hen å den 😅

Torun Marie Skåle

Skrevet 17.03.2017 klokka 17:35

Ingrid Bentzen: Er i ukj. ja, så da forklarer det alt det rare som har skjedd med ansikte mitt i det siste haha?? Takk for feedback!!

Victoria Larsen

Skrevet 17.03.2017 klokka 16:36

Jeg ønsker deg en flott fredag :-)

Torun Marie Skåle

Skrevet 17.03.2017 klokka 17:35

Victoria Larsen: Takk det samme, Victoria!:)

Skriv en ny kommentar

Torun Marie Skåle

Torun Marie

~23 år~Living life in LA~

Kontakt

tmskaale@icloud.com

Sosiale medier

bilde   bilde   bilde   bilde

Kategorier

Arkiv

Design

Kodet av Ane Estil