hits
Forside Om meg Kontakt Instagram
0

Da var "endelig" tanna ute

På Fredag var jeg hos tannlegen å fikk operert ut visdomstanna som presset så på i underkjeven på høyre side. Jeg var helt sykt nervøs før jeg gikk inn fordi jeg hater å kjenne på hvordan tannlegen river å bryter i kjeven min. Selv om jeg ikke kjenner smerte, synes jeg fortsatt at bevegelsene jeg kjenner og lydene av borren osv er veldig ubehagelig. Heldigvis var tannlegen jeg gikk til helt super og fikk meg til å nesten nyte hele prosedyren. Hjelperen han hadde og han selv var to helt fantastiske mennesker som virkelig tok knekken på nervøsiteten.
Processed with VSCO with a5 preset
Når prosedyren var over var jeg veldig lettet og følte at dette var da jammen ingenting. Viktig info; hele siden hvor de fjernet tanna var fortsatt veldig bedøvet, så jeg tenkte at jeg klarte å gå hjem helt selv. Tannlegen var bare 10 min gåtur fra hvor jeg bor, pluss at apoteket jeg skulle plukke opp medisinene han skrev ut til meg er på veien hjem. Jeg fikk instrukser på å ta en av hver av alle pillene og slappe av så fort jeg kom meg hjem. Det tenkte jeg da at ikke skulle bli noe problem, for jeg var jo i kjempeform... På apoteket sa de at siden smertestillende jeg skulle ha var så sterke måtte de ha en som var spesialisert til å fylle opp pillene mine, og det kom til å ta en time. Jeg tenkte ikke så mye over det annet enn at det var litt/mye senere enn hva tannlegen sa jeg burde ta pillene. Men jeg hadde jo ikke noe annet valg, så jeg gikk hjem uten piller for så å dra tilbake for å plukke de opp når de var klare.
Processed with VSCO with a5 preset
Jeg gikk hjem med musikk på ørene og isposen på kjeven for å dempe hevelse og begynte å kjenne på vei hjem allerede at bedøvelsen begynte å gå ut. Jeg fortsatte å holde håpet oppe om at bedøvelsen skulle holde til de ringte angående pillene, men der tok jeg kraftig feil. Ikke lenge etter jeg kom hjem startet smertene, og fytti katta så vondt det var. Føltes som om jeg hadde kuttet av halve ansiktet på høyre side og at kjeven min ikke hang på lengre. Jeg har en relativt ganske så høy smerteterskel for jeg klager ikke over ingenting. Men de smertene jeg hadde etter dette var helt forjævlig! Kroppen ristet, jeg svettet og tårene trillet uten at jeg gråt. Viste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Prøvde å sette på beroligende musikk for å meditere, men er ikke enkelt å konsentrere seg om mye annet en smertene. Etter en halvtimes tid med dette smertehelvette fikk jeg melding om at pillene var klare. Processed with VSCO with a5 presetJeg dro til apoteket så fort jeg kunne, glemte at jeg helt hadde glemt å skifte fra joggebuksa som jeg klarte å få blod på når jeg skiftet padds. Så jeg gikk in på apoteket med blod på buksa, maskara i hele trynet, og med høyre side av ansiktet veldig hoven. Med andre ord så jeg nok helt desperat og forjævlig ut der jeg gikk ute blant folk. haha! Jeg la merke til alle blikkene jeg fikk i butikken, men tenkte ikke noe over det før jeg kom hjem og så meg selv i speilet. Visste ikke om jeg skulle grine eller flire, men endre med en kombinasjon tror jeg pga smertene og hvordan jeg så ut. Pillene jeg tar ser dere ovenfor og jeg var smart nok til å kjøpe probiotika også siden medisinen jeg må ta er veldig hard mot magen. I dag våknet jeg med smerter igjen så jeg tok medisinen på tom mage..Det var absolutt ikke smart, ende med at jeg brukte hele morgenen på å spy. Eneste jeg har fått ned er smoothie fra Jamba Juice. Hadde middag i går (Fredag) og lunsj i dag derfra, men når det er det eneste som blir liggende er jeg fornøyd med det jeg. Heldigvis har jeg verdens beste kjæreste som steller om meg så fint!♥

"No pain no gain", kommer jo til å bli mye bedre etter det gror! xoxo

~TM

 

  • Publisert: 19.03.2017             Klokka: 01:00            Kategori: Blogg
  •        
  • Kommentarer: 0

Skriv en ny kommentar

Torun Marie Skåle

Torun Marie

~23 år~Living life in LA~

Kontakt

tmskaale@icloud.com

Sosiale medier

bilde   bilde   bilde   bilde

Kategorier

Arkiv

Design

Kodet av Ane Estil