hits
Forside Om meg Kontakt Instagram
4

Ufrivillig pause

Forrige uke var rett og slett alt for travel for at jeg kunne prioritere blogging. Jeg hadde to exam's, 3 quizzer online og en sosiologi innlevering på 6 sider som jeg måtte gjøre. Jeg ble ferdig med alt før due date, men jammen var jeg helt ferdig etter å ha sittet pal med lekser 24/7. Når man må begynne å regne på hvor mange timer søvn man kan kutte ut for å bli ferdig med alt, da er det ganske travelt. Så denne helgen var både jeg og A veldig slappe. Lørdagen tilbrakte vi hjemme hvor vi bare så tv og slappet av. A kom ikke hjem fra jobb før klokken fem lørdag morgen, så han var noe sliten etter å ha jobbet gjennom natten helt siden onsdag. Han sov et par timer på morgenen før vi bare slappet av foran tv'n resten av dagen. Jeg har fortsatt ikke kommet meg helt etter jeg tok visdomstanna i forrige uke. Energien er ikke på topp, pluss at jeg fortsatt ikke har fått tilbake følelsen i høyre del av underleppa. Håper da virkelig at den kommer seg snart, men det er tydelig at tannlegen som trakk tanna skadet nerven som er der. 

På søndag var vi litt mer aktive, og dro ut for å møte et vennepar for lunsj og kino. Vi så Get Out. Veldig bra thriller som har nok med tvister som holder deg interessert. Anbefales helt klart! 

Processed with VSCO with a5 preset

Nå, i skrivende stund, sitter jeg på biblioteket å leser til denne ukens gjøremål. Må være ferdig med alt til Fredag denne uka siden vi skal feire Adrian's bursdag på lørdag, så da blir det nok ikke så mye energi igjen til gjøremål og forskjellig på søndag kjenner jeg oss rett. Så må prøve så godt jeg kan å bli ferdig med alt som må gjøres tidligere denne uka. Vanligvis setter jeg av litt timer på søndag,  men tviler sterkt på at jeg kommer til å orke å gjøre noe annet enn å sove denne søndagen. Er ikke enkelt når man blir så fyllesyk så fort man rører alkohol. Kan vell ha noe med at jeg aldri drikker lenger, annet enn ett rødvinsglass for kos på en fredagskveld i ny og ne. Men det blir jammen mere sjeldent det også. Prøver å spise så "clean" mat som mulig, og da er vell ikke alkohol first choice akkurat. Det skal ihvertfall bli gøy å få ut litt sammen med en god gruppe med konge folk, pluss at det er jo greit å se til hvordan baren deres gjør det også. 

Håper dere alle får en super start på uka!

~TM

  • Publisert: 27.03.2017             Klokka: 20:30            Kategori: Blogg
  •        
  • Kommentarer:

Victoria Larsen

Skrevet 27.03.2017 klokka 21:15

Jeg ønsker deg en fin mandagskveld :-)

Torun Marie Skåle

Skrevet 28.03.2017 klokka 02:39

Victoria Larsen: Takk det samme :)

Charlotte

Skrevet 27.03.2017 klokka 21:19

ønsker deg en fin mandag kveld og uke :)

Torun Marie Skåle

Skrevet 28.03.2017 klokka 02:39

Charlotte: Takk det samme! :)

Skriv en ny kommentar

Torun Marie Skåle

Torun Marie

~23 år~Living life in LA~

Kontakt

tmskaale@icloud.com

Sosiale medier

bilde   bilde   bilde   bilde

Kategorier

Arkiv

Design

Kodet av Ane Estil