hits
Forside Om meg Kontakt Instagram
2

Noe å glede seg til

I går bestilte vi kjæreste tur til Palm Springs. Vi drar dit helgen etter A er ferdig med filminnspillingen han er på nå. Er ikke før i Mai, men tiden går så fort at det kommer nok til komme før vi vet ordet av det. Vi skal bo på Ritz-Carlton Rancho Mirage, så det kommer til å bli et veldig koselig opphold.

Vi drar dit for å feire at han er ferdig med 8 ukers hard jobbing, pluss at vi begge har bursdag i April så denne turen blir litt feiring for det også. Ritz-Carlton er jo bare helt fantastisk, så gleder meg helt sykt mye til å bo der over helgen. Vi har startet en liten tradisjon med at vi alltid skal dra på en weekend tur sammen etter at A er ferdig på en storjobb som denne er, så da må vi følge tradisjonen nå også. Jeg kan skrive om forrige weekend tur i et annet innlegg ved interesse.

Planen er bare å slappe av 100% og bare ligge ved bassengkanten å chille i solen. Vi har planlagt å benytte spaen de har på hotellet også, men får se litt hvordan vi kjenner for det når den tiden kommer. Det skal ihvertfall bli helt sykt godt å få kommet litt bort og bare slappe av.
Blir liksom en helt annen form av avslapping når man kommer seg litt unna og på en måte er borte på en ferietur. Selv om det er sol hver dag her i LA også, så er jo ikke dette ett feriested for meg lengre siden min hverdag er her. Derfor blir det godt å ta inn på et hotell i Palm Springs for å få tilført litt ny og frisk energi!

Hotellet ser jo helt fantastisk fint ut, pluss at rommet vårt har stor balkong pluss utsikt ut mot Palm Springs. Ritz-Carlton ligger litt i høyden som dere sikkert ser på bildene ovenfor. Dette kommer til å bli knall!♥

Er det noe dere gleder dere litt extra til? Det hjelper så sykt mye på motivasjonen!

~TM

  • Publisert: 28.03.2017             Klokka: 21:00            Kategori: Blogg
  •        
  • Kommentarer:

Victoria Larsen

Skrevet 28.03.2017 klokka 21:36

Wow, så flott!! :D

Naima

Skrevet 29.03.2017 klokka 23:30

OH WOW, SÅ FINT DET ER DER😍

Håper dere får en veldig Koselig tur:)

Skriv en ny kommentar

Torun Marie Skåle

Torun Marie

~23 år~Living life in LA~

Kontakt

tmskaale@icloud.com

Sosiale medier

bilde   bilde   bilde   bilde

Kategorier

Arkiv

Design

Kodet av Ane Estil