hits
Forside Om meg Kontakt Instagram
0

This week has been crazy!

I'M BACK!!

Herreguuud så lenge det er siden jeg har blogget nå! Helt forferdelig!!

Men nå er det endelig fredag og jeg har bare en innlevering igjen så er det SPRING BREAK!♥ Jeg gleder meg så helt sykt til en pause fra skolen nå, dette semesteret har startet tøft. Men heldigvis er jeg allerede halvveis, so only 8 more weeks to go.. En ting som er et stort pluss er jo at jeg er ferdig med Historie som jeg tok som et intensivt kurs på bare 8 uker slik at jeg skulle slippe å studere det hele semesteret. Noe jeg er glad for nå når jeg snart er ferdig, men det har også gjort at jeg ikke har hatt tid til noe annet enn skole disse 8 ukene.

Denne uka var det "midterm" uke og det vil da si at alle professorene gir enten en prøve, innlevering eller en lags quiz for å repetere det vi har lært så langt. Nesten som tentamen hjemme I Norge. Så denne uka hadde jeg: (1) 2 eksamener, 1 essay og en discussion i history som avslutning på semesteret, (2) 6-10 siders innlevering i philosophy, (3) 5-8 siders innlevering i sociology, og (4) en eksamen i political science hvor det var 50 multiple-choise spørsmål pluss et tre siders essay. Eksamenen i political science var nok den som tok mest studie osv, spesielt for å huske hva man vil skrive om i essayet, for vi måtte huske kildene osv pluss alle små detaljer som årstall og navn osv. Og dette var da altså uten åpen bok... Men som sakt er jeg snart ferdig og da er det endelig en ukers fri! Jeg trenger denne uka veldig akkurat nå!! Spesielt etter å ha sett på alle bilder fra alle i Norge som koser seg i påskefjellet.. Må si jeg absolutt heller hadde vært hjemme i Norge nå hvis jeg kunne valgt selv. Men nok om det! 

Processed with VSCO with a5 preset
Dette bilde måtte jeg bare ta for å dokumentere det faktum at de greide å skrive riktig navn og til og med stave navnet mitt helt riktig på Starbucks her om dagen! Jeg ble nesten litt satt ut, for har blitt vant til at jeg heter Lauren på alle Starbucks drinkene jeg kjøper. (Ikke at det er så ofte, haha) Men må si jeg ble ganske imponert når han bak disken skrev navnet mitt som om det var et helt vanlig navn uten at jeg trengte å stave det for ham. *tumbs-up*

Vil ønske dere alle en God Påske! xoxo

~TM

  • Publisert: 14.04.2017             Klokka: 10:30            Kategori: Blogg
  •        
  • Kommentarer: 0

Skriv en ny kommentar

Torun Marie Skåle

Torun Marie

~23 år~Living life in LA~

Kontakt

tmskaale@icloud.com

Sosiale medier

bilde   bilde   bilde   bilde

Kategorier

Arkiv

Design

Kodet av Ane Estil