hits
Forside Om meg Kontakt Instagram
0

Getaway weekend to Palm Springs in Black&White

Denne helga dro jeg og min kjære på en velfortjent langhelg til Palm Springs for å komme bort fra hverdagen litt og få en kort liten pause. A har jobbet på en shoot de siste 3 månedene, og etter å ha jobbet 12-14 timer per dag trengs det en pause. Var utrolig deilig å endelig få litt tid sammen igjen, for mens han jobbet med denne serien har vi ikke sett så veldig mye til hverandre.

Vi bodde på The Ritz-Carlton som var et veldig stilig hotel. Og stort sett hele helgen gikk med til å sole ved bassengkanten, og på å følge med på alt dramaet som foregikk mellom alle de bortskjemte rikfolkene ved bassengkanten. De klaget på ditt og de klaget på datt.. Den ene morgenen var det en dame som klikket helt på en barnefamilie fordi de hadde to parasoller open slik at hun trodde de kom til å blokkere solen for hennes solstoler også. Noe som ikke en gang var i faresonen for at kom til å skje med tanke på hvordan solen beveger seg gjennom dage. Men man kan vell ikke forvente at de trophywifene skal tenke seg om før de klager. De forventer at alle skal bøye seg for dem uten å stille spørsmål.
Uansett! Vi koste oss veldig sammen hele helgen og her er et bildebevis på hvordan vi nøt de varme dagene. Både på fredag og lørdag var det opp mot 35-40 grader, så det var mere en varmt nok for å nyte solen. Processed with VSCO with b1 preset
Siste kvelden før vi reiste hjem igjen hadde vi "Datenight" sammen på hotellrommet. Siden de kom med bord og hele pakka når man bestilte romservice så vi bestemte oss for å ha en romantisk middag på balkongen i stedet for å gå ut til en restaurant hvor alle de høylytte folkene kom til å ødelegge for vår kommunikasjon. Så vi pyntet oss litt extra og koste oss sammen bare oss to i stedet.♥
Processed with VSCO with b5 preset
Etter vi var mette og gode fra middagen bestemte vi oss for å gå oss en liten tur rundt hotellområdet ute for å få litt luft og også for å få sett litt mere hvordan utsikten så ut på kveldstid. Så bildet ovenfor er tatt ute med den fantastiske utsikten (som ikke synes i det hele tatt) i bakgrunnen. Alt i alt så hadde vi en helt fantastisk helg sammen, og denne helgen kommer vi til å leve på en god stund!

~TM

  • Publisert: 17.05.2017             Klokka: 05:00            Kategori: Blogg
  •        
  • Kommentarer: 0

Skriv en ny kommentar

Torun Marie Skåle

Torun Marie

~23 år~Living life in LA~

Kontakt

tmskaale@icloud.com

Sosiale medier

bilde   bilde   bilde   bilde

Kategorier

Arkiv

Design

Kodet av Ane Estil