hits
Forside Om meg Kontakt Instagram
2

Noe å glede seg til

I går bestilte vi kjæreste tur til Palm Springs. Vi drar dit helgen etter A er ferdig med filminnspillingen han er på nå. Er ikke før i Mai, men tiden går så fort at det kommer nok til komme før vi vet ordet av det. Vi skal bo på Ritz-Carlton Rancho Mirage, så det kommer til å bli et veldig koselig opphold.

Vi drar dit for å feire at han er ferdig med 8 ukers hard jobbing, pluss at vi begge har bursdag i April så denne turen blir litt feiring for det også. Ritz-Carlton er jo bare helt fantastisk, så gleder meg helt sykt mye til å bo der over helgen. Vi har startet en liten tradisjon med at vi alltid skal dra på en weekend tur sammen etter at A er ferdig på en storjobb som denne er, så da må vi følge tradisjonen nå også. Jeg kan skrive om forrige weekend tur i et annet innlegg ved interesse.

Planen er bare å slappe av 100% og bare ligge ved bassengkanten å chille i solen. Vi har planlagt å benytte spaen de har på hotellet også, men får se litt hvordan vi kjenner for det når den tiden kommer. Det skal ihvertfall bli helt sykt godt å få kommet litt bort og bare slappe av.
Blir liksom en helt annen form av avslapping når man kommer seg litt unna og på en måte er borte på en ferietur. Selv om det er sol hver dag her i LA også, så er jo ikke dette ett feriested for meg lengre siden min hverdag er her. Derfor blir det godt å ta inn på et hotell i Palm Springs for å få tilført litt ny og frisk energi!

Hotellet ser jo helt fantastisk fint ut, pluss at rommet vårt har stor balkong pluss utsikt ut mot Palm Springs. Ritz-Carlton ligger litt i høyden som dere sikkert ser på bildene ovenfor. Dette kommer til å bli knall!♥

Er det noe dere gleder dere litt extra til? Det hjelper så sykt mye på motivasjonen!

~TM

 • Publisert: 28.03.2017             Klokka: 21:00            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer:
4

Ufrivillig pause

Forrige uke var rett og slett alt for travel for at jeg kunne prioritere blogging. Jeg hadde to exam's, 3 quizzer online og en sosiologi innlevering på 6 sider som jeg måtte gjøre. Jeg ble ferdig med alt før due date, men jammen var jeg helt ferdig etter å ha sittet pal med lekser 24/7. Når man må begynne å regne på hvor mange timer søvn man kan kutte ut for å bli ferdig med alt, da er det ganske travelt. Så denne helgen var både jeg og A veldig slappe. Lørdagen tilbrakte vi hjemme hvor vi bare så tv og slappet av. A kom ikke hjem fra jobb før klokken fem lørdag morgen, så han var noe sliten etter å ha jobbet gjennom natten helt siden onsdag. Han sov et par timer på morgenen før vi bare slappet av foran tv'n resten av dagen. Jeg har fortsatt ikke kommet meg helt etter jeg tok visdomstanna i forrige uke. Energien er ikke på topp, pluss at jeg fortsatt ikke har fått tilbake følelsen i høyre del av underleppa. Håper da virkelig at den kommer seg snart, men det er tydelig at tannlegen som trakk tanna skadet nerven som er der. 

På søndag var vi litt mer aktive, og dro ut for å møte et vennepar for lunsj og kino. Vi så Get Out. Veldig bra thriller som har nok med tvister som holder deg interessert. Anbefales helt klart! 

Processed with VSCO with a5 preset

Nå, i skrivende stund, sitter jeg på biblioteket å leser til denne ukens gjøremål. Må være ferdig med alt til Fredag denne uka siden vi skal feire Adrian's bursdag på lørdag, så da blir det nok ikke så mye energi igjen til gjøremål og forskjellig på søndag kjenner jeg oss rett. Så må prøve så godt jeg kan å bli ferdig med alt som må gjøres tidligere denne uka. Vanligvis setter jeg av litt timer på søndag,  men tviler sterkt på at jeg kommer til å orke å gjøre noe annet enn å sove denne søndagen. Er ikke enkelt når man blir så fyllesyk så fort man rører alkohol. Kan vell ha noe med at jeg aldri drikker lenger, annet enn ett rødvinsglass for kos på en fredagskveld i ny og ne. Men det blir jammen mere sjeldent det også. Prøver å spise så "clean" mat som mulig, og da er vell ikke alkohol first choice akkurat. Det skal ihvertfall bli gøy å få ut litt sammen med en god gruppe med konge folk, pluss at det er jo greit å se til hvordan baren deres gjør det også. 

Håper dere alle får en super start på uka!

~TM

 • Publisert: 27.03.2017             Klokka: 20:30            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer:
0

Exactly...

xoxo♥

~TM
 

 • Publisert: 24.03.2017             Klokka: 06:30            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer: 0
2

En liten smak av Norge

Siden jeg ikke klarer å tygge enda, har det gått i suppe og smoothie til hvert eneste måltid, men i dag fant jeg igjen en pose med rømmegrøt i skapet som jeg helt klart måtte lage. Helt sykt godt med en smak av Norge, og spesielt nå som jeg ikke klarer å spise "vanlig" mat. Ble en litt annerledes rømmegrøt uten rømme, men funket godt med sour cream også. Veldig godt med en litt annen smak en tomatsuppe eller brokkoli suppe, blir ikke så mye variasjon siden jeg er den eneste som spiser suppe. Og siden suppene ikke akkurat kommer i små porsjoner har jeg byttet mellom tomatsuppe og kremet brokkoli suppe, blir det ganske tamt når man bytter mellom de til alle måltider.
Processed with VSCO with a5 preset
Gledet meg så sykt til å spise grøt i dag at jeg nesten ikke klarte å vente til den hadde kokt ferdig. Ingenting er som en smak av noe man ikke har hatt på lenge. Kan ikke huske sist gang jeg spiste rømmegrøt, så det var jammen på tide a få spiste det igjen. Må si at toro rømmegrøt ikke kan måle seg med mamma sin rømmegrøt, men det er vel slik for de fleste. Alle savner nok mammas hjemmelaget mat etter at man har flyttet ut, men vanligvis har man råvarene til å lage noe lignende selv ihvertfall. Her har jeg ikke alle råvarene som vi har hjemme i Norge, og ihvertfall ikke de råvarene som jeg vokste opp med hjemme. Men heldigvis er det veldig mye annet jeg kan lage her, og lærer hver dag hvilke råvarer som er det samme som dagligvarer hjemme i Norge. Så jeg kommer nærmere og nærmere for hver dag som går. Uansett så var det utrolig godt med rømmegrøt!
Processed with VSCO with a5 preset

Ha en super dag dere!♥

~TM

 • Publisert: 22.03.2017             Klokka: 08:00            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer:
2

Gressenke på deltid

Nå som "myelsk" er på filminnspilling er jeg alene hjemme hele dagen bortsett fra litt tid om morgenen før han drar, og når jeg såvidt våkner når han kryper til sengs etter en lang dag på jobb. Men jeg klager absolutt ikke for siden de filmer her i LA får jeg ihvertfall sett han hver dag. Dette er en 8 ukers shoot så jeg er bare glad for at han er hjemme i LA slik at vi har fridagene hans til å være sammen. Når vi nettopp møttes for over ett år siden reiste han bort på en 8 ukers shoot i Detroit. Det var veldig tøft og rart å være borte fra hverandre så lenge, men det gjorde det også helt sykt godt når han endelig kom hjem igjen! I dagens samfunn er det ikke så problematisk å være borte fra hverandre med all den teknologien som vi har. Jeg og A snakket så ofte som vi kunne på FaceTime, men siden han jobbet 14-18 timer per dag var han ofte veldig sliten og trett. Men som regel ringte han for en kort samtale for å si enten god morgen eller god natt uansett. Jeg savnet han selvsagt veldig og han meg, men en ting er sikkert og det er at litt avstand gjør et forhold sterkere. Man har så godt av å savne hverandre litt, for når man er i den vanlige hverdagsbobla kan man ta hverandre litt forgitt. Med litt avstand savner man alt det som er irriterende når man er med hverandre hver eneste dag, og det gjør forholdet sterkere. Jeg kjenner jeg savner han nå også, selv om jeg fortsatt ser han hver natt. Det er liksom ikke helt det samme når jeg ikke ser han annet enn når vi sover. Men ut uka skal han skal sove på hotell, siden de ikke avslutter før klokken 4 på morgenen og han har en bit å kjøre. Så da blir jeg litt gressenke frem til Fredag når han tar helg. Forstår godt at han synes det er enklere enn å kjøre hjem så sent for så å dra tilbake igjen så fort han våkner igjen. Er jo enklere å gå å legge seg med en gang de avslutter for dagen, i stedet for å bruke en time for å kjøre hjem. Og siden han er såpass trett som han er når han kommer hjem klokken 11, kjennes det litt greit ut å vite at han ikke kjører hjem i halvsøvne også. Heldigvis er det bare midlertidig, og etter denne uka er det bare 6-7 uker igjen til de er ferdig. Jeg gleder meg veldig til det, og det gjør selvsagt han også. Det tar jammen på å lage film, selv om han elsker det han gjør!

Processed with VSCO with a5 preset
Bildet er av oss på bar-åpningen  av baren hans og 1 års jubileumet vårt i September i fjor. Goodtimes!

Have a kick-ass day everyone!♥

~TM

 • Publisert: 21.03.2017             Klokka: 07:00            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer:
0

Chipmunk face

Jeg husker jeg elsket episoden fra Emil i Lönneberga hvor stakkars Lina har tannverk. Jeg syntes hun så veldig morsom ut med så hovent kinn, og tenkte med meg selv at man blir da ikke seende slik ut av tannpine. Men der tok jeg feil! Nå sitter jeg her hjemme å ser ut akkurat som Lina, heldigvis har jeg bedre smertestillende som hjelper meg med smertene enn det hun hadde. Processed with VSCO with a5 preset
Prøvde å sminke meg for å prøve å få fokuset på noe annet enn min hovene kjeve, men det gjorde fint lite haha. Ser ut som om at jeg har bomullsdotter i kinnet. Heldigvis er dette bare midlertidig og kommer til å være bedre snart forhåpentligvis. Gleder meg til å svare alle spørsmålene jeg kommer til å få angående kjeven min på campus i morgen. Men det gjør meg absolutt ingenting, smertene er bedre så jeg er helt klart på bedringens vei.

Ha en fantastisk uke fininger!

~TM

 • Publisert: 20.03.2017             Klokka: 06:00            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer: 0
0

Da var "endelig" tanna ute

På Fredag var jeg hos tannlegen å fikk operert ut visdomstanna som presset så på i underkjeven på høyre side. Jeg var helt sykt nervøs før jeg gikk inn fordi jeg hater å kjenne på hvordan tannlegen river å bryter i kjeven min. Selv om jeg ikke kjenner smerte, synes jeg fortsatt at bevegelsene jeg kjenner og lydene av borren osv er veldig ubehagelig. Heldigvis var tannlegen jeg gikk til helt super og fikk meg til å nesten nyte hele prosedyren. Hjelperen han hadde og han selv var to helt fantastiske mennesker som virkelig tok knekken på nervøsiteten.
Processed with VSCO with a5 preset
Når prosedyren var over var jeg veldig lettet og følte at dette var da jammen ingenting. Viktig info; hele siden hvor de fjernet tanna var fortsatt veldig bedøvet, så jeg tenkte at jeg klarte å gå hjem helt selv. Tannlegen var bare 10 min gåtur fra hvor jeg bor, pluss at apoteket jeg skulle plukke opp medisinene han skrev ut til meg er på veien hjem. Jeg fikk instrukser på å ta en av hver av alle pillene og slappe av så fort jeg kom meg hjem. Det tenkte jeg da at ikke skulle bli noe problem, for jeg var jo i kjempeform... På apoteket sa de at siden smertestillende jeg skulle ha var så sterke måtte de ha en som var spesialisert til å fylle opp pillene mine, og det kom til å ta en time. Jeg tenkte ikke så mye over det annet enn at det var litt/mye senere enn hva tannlegen sa jeg burde ta pillene. Men jeg hadde jo ikke noe annet valg, så jeg gikk hjem uten piller for så å dra tilbake for å plukke de opp når de var klare.
Processed with VSCO with a5 preset
Jeg gikk hjem med musikk på ørene og isposen på kjeven for å dempe hevelse og begynte å kjenne på vei hjem allerede at bedøvelsen begynte å gå ut. Jeg fortsatte å holde håpet oppe om at bedøvelsen skulle holde til de ringte angående pillene, men der tok jeg kraftig feil. Ikke lenge etter jeg kom hjem startet smertene, og fytti katta så vondt det var. Føltes som om jeg hadde kuttet av halve ansiktet på høyre side og at kjeven min ikke hang på lengre. Jeg har en relativt ganske så høy smerteterskel for jeg klager ikke over ingenting. Men de smertene jeg hadde etter dette var helt forjævlig! Kroppen ristet, jeg svettet og tårene trillet uten at jeg gråt. Viste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Prøvde å sette på beroligende musikk for å meditere, men er ikke enkelt å konsentrere seg om mye annet en smertene. Etter en halvtimes tid med dette smertehelvette fikk jeg melding om at pillene var klare. Processed with VSCO with a5 presetJeg dro til apoteket så fort jeg kunne, glemte at jeg helt hadde glemt å skifte fra joggebuksa som jeg klarte å få blod på når jeg skiftet padds. Så jeg gikk in på apoteket med blod på buksa, maskara i hele trynet, og med høyre side av ansiktet veldig hoven. Med andre ord så jeg nok helt desperat og forjævlig ut der jeg gikk ute blant folk. haha! Jeg la merke til alle blikkene jeg fikk i butikken, men tenkte ikke noe over det før jeg kom hjem og så meg selv i speilet. Visste ikke om jeg skulle grine eller flire, men endre med en kombinasjon tror jeg pga smertene og hvordan jeg så ut. Pillene jeg tar ser dere ovenfor og jeg var smart nok til å kjøpe probiotika også siden medisinen jeg må ta er veldig hard mot magen. I dag våknet jeg med smerter igjen så jeg tok medisinen på tom mage..Det var absolutt ikke smart, ende med at jeg brukte hele morgenen på å spy. Eneste jeg har fått ned er smoothie fra Jamba Juice. Hadde middag i går (Fredag) og lunsj i dag derfra, men når det er det eneste som blir liggende er jeg fornøyd med det jeg. Heldigvis har jeg verdens beste kjæreste som steller om meg så fint!♥

"No pain no gain", kommer jo til å bli mye bedre etter det gror! xoxo

~TM

 

 • Publisert: 19.03.2017             Klokka: 01:00            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer: 0
4

Tannlege her og tannlege der

Nesten hele dagen i dag har gått med til å ringe rundt til tannleger. Ble endelig satt opp til tannlege time i morgen igjen, så da skal jeg på enda en konsultasjon og forhåpentlig kan de trekke tanna også. Det er absolutt ikke godt, og jeg kjenner at jeg absolutt ikke burde ha ventet så lenge med å gjøre noe med dette. Skulle ha kontaktet tannlegen så fort jeg kjente ubehagelighetene, og ikke ventet til det faktisk er smerter som gjør at synes på høyre side ikke er helt klart. Er det egentlig mulig? Kanskje det er en annen grunn enn tanna, men det sender strålinger opp mot både øre og øye så blir ikke brydd om alt blir bra så fort presset i kjeven forsvinner. En ting jeg har lært er ihvertfall at jeg ikke skal vente så lenge hvis det kommer flere visdomstenner. Er usikker på om det er bare en tann eller to som presser på nå, men satser på at jeg får konstatert det i morgen. Går virkelig utover alt når man ikke får sove på grunn av det. Men jeg har bare meg selv å takke, det var bare meg som ventet til siste liten med å få sjekket det. Jeg holdt litt for hardt i håpet om at tennene ville komme ut uten at det trengte å gjøre så vondt. Slik ble det altså ikke. Ingen vits i å sutre nå når jeg endelig (forhåpentligvis) skal få bort grunnen til at jeg ikke kan tygge. En negativ side ved meg er at jeg bestandig må lære alt "the hard way".

Processed with VSCO with a5 preset

Lærdom fra meg: ikke vent med å få sjekket visdomstennene dine hvis de begynner å presse seg frem.

~TM

 • Publisert: 17.03.2017             Klokka: 07:00            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer:
2

Early weekend!

YAY, TIDLIG HELG!!♥
Processed with VSCO with kk2 preset

Ingenting er som å få en mail fra læreren om at på prøven vi skal ha i dag i Political Science har valgfritt oppmøte siden prøven vil bli lagt ut online. Så da slipper jeg å møte opp på skolen men må fortsatt ta prøven hjemme i tidsrommet 2-4. Ellers er det HELG!♥ Men er ikke helg slik som jeg foretrekker det. Må nok bruke mesteparten av helgen til studier, ihvertfall i dag, fredag og lørdag, så hvis jeg får unna det meste av skolearbeid da blir det kanskje tid til å ha litt mere fri på søndag. En ting jeg har lovet meg selv er at jeg skal gå på en hike på lørdag for sure. Det er så lenge siden jeg har vært på en fjelltur og kjenner jeg virkelig trenger frisk luft for å clear my head.
Processed with VSCO with a5 preset

En ting som er litt nedtur nå er at jeg har to visdomstenner som prøver å presse seg ut. Jeg har kjent dette i en stund nå men siden det ikke har gjort vondt eller annet enn ubehagelig har jeg ikke gjort noe med det. Men nå presser det så på at jeg bare er nødt til å få gjort noe med det. Så nå er jeg i prosessen med å finne noen som kan operere dem ut. Må si at Norge er bedre når det kommer til Health Care, har fått noen anbefalinger osv men er fortsatt jeg som må bestemme. Er enklere i Norge hvor de kontakter de som skal utføre det for deg uten at du trenger å gjøre mye annet enn å møte opp for timen. Ihvertfall ut fra hva jeg har erfart. Lettere enn hva det er her ihvertfall. Men dette kommer til å ordne seg så fort jeg får det hele ordnet og tennene operert ut.Processed with VSCO with a5 preset

Life is great when there's a long weekend ahead!♥

~TM

 • Publisert: 16.03.2017             Klokka: 10:00            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer:
0

"Hey, are you Bobby's wife?"

"Ehm, nei! Og kjenner heller ingen som heter Bobby.."

En ting som er veldig forskjellig her i forhold til hjemme i Norge er hvor frempå menn er, ihvertfall fra mine opplevelser. I dag ble jeg stoppet av en som valgte dette som pick-up line: "Hey, are you Bobby's wife" haha. fortsatte med å gi et kompliment for så å prøve å få igang en samtale. Veldig random, men det er vell en ice breaker som får startet en samtale hos mange. Heldigvis har jeg lært meg å være litt bitch og frekk siden det er det eneste som funker for at de skal gi seg. Hadde en veldig ukomfortabel situasjon på det første treningsenteret jeg trente på, så fikk lært "the hard way" at her går det ikke å avvise noen på en vennlig måte. Det å si at man ikke er interessert eller at man har kjæreste er ikke nok for at samtalen er avsluttet. I dag fortsatte jeg bare å gå, men det hjelper jo heller ikke. Man må rett og slett bare være totalt bitch og direkte ufyselig for at de skal gi seg. Jeg hater det! Selvsagt er det ikke slik at dette skjer hele tiden, men de er helt klart mere frempå enn menn i Norge. Men nok om det!

Det er sommer i LA og livet smiler nå som det endelig er lysere på kveldene osv. Lufta er fylt med deilig lukt av alle planter som blomstrer over alt. Kjenner det er balsam for sjelen og gjør at humøret er mere på topp! 

Processed with VSCO with a5 preset
Ferdig med dagens skoledag, og endelig på vei hjem i det fine været!

Håper livet er like topp hjemme i Norge også selv om det ikke er sommer helt enda der! xoxo

~TM

 • Publisert: 15.03.2017             Klokka: 10:00            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer: 0
1

Solnedgang

Ingenting er som en nydelig solnedgang! Dette bildet knipset jeg raskt på vei hjem fra campus idag og man trenger ikke være på en nydelig strand eller et annet nydelig sted for at solnedgangen skal være nydelig. Den er jammen nydelig uansett hvor du befinner deg, og bildet under er et bevis på det.​ Det er så herlig at det begynner å bli varmere nå. Til uken skal det være +30°C stort sett hele uken, så håper jeg får litt bedre tid til å nyte finværet til uka nå som jeg stort sett har tatt igjen det jeg hadde å ta igjen av studiene fra denne uka. Men nå er det helg og livet er digg!!Processed with VSCOcam with c1 preset

God helg og håper dere hadde en super uke!♥

~TM

 • Publisert: 11.03.2017             Klokka: 05:30            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer: 1
1

Springtime is here

Sommeren er snart her og det kjennes på temperaturen. I dag er det 30°C her så skal jammen ikke klage på været i dag. Er bare så synd at jeg har så utrolig mye å ta igjen av skolearbeid siden jeg ikke har fått gjort noe de siste dagene pga. sykdom.. men kan jo ta hvilepausene ute i sola mellom studie slagene i stedet for på senga/sofa kanskje? Energien er fortsatt ikke på topp, men kjenner meg mye bedre siden feberen er borte og kroppen har fått litt hvile. Det hjalp nok også på at A kom hjem med urtemedisiner som han hadde kjøpt på Grassroots på vei hjem fra jobb. Er ikke farlig å være syk når jeg har en kjæreste som tar så godt vare på meg!♥ Nå har jeg akkurat bestilt flybilletter til hjemreisen i sommer, så nå er alt klart for at jeg kan tilbringe mesteparten av sommeren hjemme i Norge! Gleder meg veldig, men blir litt spesielt å være borte fra LA og Adrian så lenge også. Men da blir det jo bare ekstra godt og komme tilbake igjen når sommeren er over. "Distance makes the heart grow founder"  er det vel noe som heter, så det blir nok godt for begge to å kjenne på det å savne hverandre litt ekstra. Vi er jo sammen 24/7 bortsett fra skole og jobb, og eventuelt når vi er ute sammen med venner, så litt distanse over sommeren tror jeg absolutt vi bare har godt av.

Processed with VSCO with kk1 preset
Our cute little bastard 

Både koselig og irriterende å være hjemme alene syk med Arclite. Koselig fordi han holder meg med selskap og er så god å snill, men utrolig irriterende når han bjeffer ved døra fordi han "MÅ" ut. Når jeg lå oppe i senga med feber og kaldsvetter er det ikke like gøy og gå ned for å slippe han ut. Selvsagt gjør jeg det når han sier ifra og han må tisse. Men når han bjeffer om at han må ut for så å legge seg ned rett foran døra i sola når jeg slipper han ut, det tolerer jeg ikke når jeg så vidt har energi til å gå på do selv. Jeg ble så irritert at jeg tror feberen reiste seg en hel grad haha. Det hadde vært greit hvis det var greit at jeg lukket døren når han er ute, men hvis jeg gjør det sitter han utenfor døren å bjeffer helt til noen åpner døren igjen. Han vet å få viljen sin, derfor gjør jeg alt i min makt for at han skal lære seg at det ikke funker slik på meg. Men når hodet og kroppen verker er det ingenting verre enn å høre på bjeffing. Han er nå søt da!

Hold deg frisk og nyt våren! (eller vinteren som det enda er i Norge) ♥♥

~TM

 

 • Publisert: 09.03.2017             Klokka: 23:30            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer: 1
1

Dritt lei!

 Denne uka startet med sykdom igjen. Jeg er så DRITT LEI!! av å være syk nå! Har liksom vært syk nesten annenhver uke, og jeg har jo absolutt ikke tid til det. Det started på mandag morgen hvor jeg våknet met vondt i halsen som resulterte i veldig lite energi gjennom dagen og fult opp med feber og influensa på tirsdag. Har bare ligget hjemme å sovet frem til i dag når jeg måtte på skolen for å ikke miste en veldig viktig time. Burde absolutt blitt hjemme, men var veldig bra jeg greide å få det med meg. Var helt over og ut når jeg kom hjem, og jeg har sovet i 5 timer allerede før jeg nå skal gjøre meg klar til natten. Har ikke gjort noe skolearbeid enda denne uka, noe som er helt KRISE! Men må bare ta det igjen i helga når jeg forhåpentligvis føler meg frisk igjen. Campus er heldigvis stengt i morgen, så da kan jeg være hjemme og hvile med god samvittighet. 

Det kjennes som om at det er verre nå en hva det har vært tidligere, så forhåpentligvis er dette siste gangen på en stund. Tidligere har det mest bare vært kroppen og energien jeg har kjent det på, men nå er det 40 feber og hele pakka så det burde være nok til at jeg kan være frisk en god stund før neste gang. Har tatt vitaminer og gjort alt for å slippe å bli syk, så kanskje det som har gjort at det aldri helt har brutt fult ut tidligere. Men nå ga sykdommen bare faen i alt og sa "I'm bringing you down". haha. Jaja, jeg krysser bare fingrene for at jeg er bedre i morgen slik at jeg får gjort unna litt studering ihvertfall.

Processed with VSCO with a5 preset
Trøtt i trynet og dritt lei av å være syk...
Hater å ha på sminke når jeg er syk, men var nødt til å sminke meg litt før jeg dro til campus hvis ikke hadde nok folk trodd jeg var en del av castingen til The Walking Dead...

Good night loves! Kisses (filled with the flu)

~TM
 

 • Publisert: 09.03.2017             Klokka: 05:45            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer: 1
2

Enda en helg er snart over

Da er enda en helg snart over og jeg og Adrian har gjort absolutt ingenting. Vi var begge helt ferdige etter en lang uke med mye stress og forskjellig, så vi har stort sett bare slappet av hele helga. Det er en perfekt helg i mine øyne!

På fredag var vi så trette når vi kom hjem at vi gikk å la oss klokken 9. KLOKKEN 9!! Hvem legger seg klokken 9 på en fredag når man er i tyveårene?? Men når kroppen ikke orker annet så er det ingenting som er bedre enn en slapp og rolig fredagskveld hjemme. Vi gjorde ikke stort mere på lørdag, men vi dro ut til Alhambra for å gjøre litt ærender og for å spise lunsj før vi fortsatte avslappingen vår. Siden det er lørdag spurte A om jeg ville ut og spise en litt bedre middag men jeg ville heller lage middag hjemme å bare slappe av foran tv'n igjen. Endte med at vi bestilte pizza-delivery, siden A helst ville at jeg, i stedet for å lage middag, spilte sjakk med han. Så da ble det en rolig kveld igjen da med et glass rødt og pizza foran en god film. Jeg må si at jeg synes kvelder som dette er bedre enn kvelder hvor man er ute natten lang. Jeg synes et hjemmelaget måltid sammen eller delivery er bedre enn å gå ut for å spise når man helst bare vil beholde joggebuksa på og ansiktet uten sminke! Selvsagt er det veldig gøy å gå ut sammen også, men dager hvor man ikke føler for det blir det mere stress en kos.

Processed with VSCO with a5 preset
Ingenting er som et glass rødt mens vi venter på at maten skal komme! *cheers*

Delivery er en ting jeg synes er veldig snedig altså. Selv om det absolutt ikke er det beste man kan spise, så er det ingenting som å bestille middag på døra de dagene man absolutt ikke orker eller har tid til å lage middag. Når man har så mye å gjøre at hvis man skulle laget middag hjemme hadde det resultert i noe mye verre enn det man kan få på døra. Det er stort sett A som nevner delivery først siden jeg har den Norske mentaliteten om at vi skal lage middag selv, pluss at jeg også synes maten som jeg lager stort sett er mye bedre enn det vi får levert på døra også. Her i America er det veldig vanlig at folk bare går for delivery hver dag siden det er så enkelt. Heldigvis er ikke A en av dem, han synes også hjemmelaget mat er best, men han synes fortsatt at delivery er veldig greit også. 

Processed with VSCO with a5 preset
Gårdagens middag, absolutt ikke sunt men så utrolig digg en gang i blant ;)

Hvordan var helgen din? Have a terrific Sunday!

~TM
 

 • Publisert: 05.03.2017             Klokka: 10:00            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer:
1

My latest

Tenkte jeg skulle skrive et lite innlegg hvor jeg ramser opp litt "my latest", det vil si det siste av litt forskjellig som jeg gjør.

Siste sang jeg hørte på: Issues - Julia Michaels

Siste bok jeg leste: Evicted - Matthew Desmond

Siste app på mobilen: Snapchat

Siste selfie: ​Dog-selfie med Arclite
Processed with VSCO with a5 preset

Siste måltid: Cottage cheese, jordbær og blåbær

Siste film: Arrival. Den var foressten veldig bra! Anbefales på det sterkeste :)

Siste innkjøp: Bøker til skole, så det var ikke akkurat spennende..

Siste melding jeg sendte:  "*wink**wink*" til Adrian, haha

Håper dere har en fin Fredagskveld!

~TM

 

 

 • Publisert: 03.03.2017             Klokka: 21:00            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer: 1
1

Min første dag i LA

Den 8. Juli 2015 flyttet jeg fra lille trygge Norge til store ukjente LA. Jeg hadde aldri hvert noe sted i USA før, så min første opplevelse av Amerika var at jeg skulle bo der. Hadde ingen anelse om jeg ville like meg eller ikke, men sa til meg selv at dette blir en lærerik opplevelse og at jeg skulle prøve å holde ut 1 år. (Det ble veldig lett, haha) 

Det bilde jeg hadde av LA i hode mitt var skyskrapere, Hollywood, kjendiser og forurensing. Jeg hadde ikke gjort mye research om LA heller før jeg flyttet, jeg ville at det skulle bli litt overraskelse. Selvsagt visste jeg litt, men jeg hadde aldri sett for meg at det skulle være slik som det var.

Når jeg endelig landet på LAX kjente jeg allerede at det var mere forurensing i lufta enn hva det er i Norge. Jeg finner slektningene mine og går ut og ser det trafikk kaoset. Trafikken på LAX er helt krise! Tuting over alt og sinte sjåfører som viser finger og skriker. Etter en lang flytur er ikke dette det du vil se akkurat. Men det var ikke det eneste, jeg kom midt i rushtrafikk tiden, så en kjøreturen hjem som egentlig tar bare 45min til 1 time tok over 2 timer pga. all trafikken. Jeg husker jeg var nervøs for hvordan jeg kom til å trives i en by hvor alt var så travelt og alle var så sinte i trafikken. Når man kjører fra LAX til der slektningene mine bor kjører mann gjennom Downtown LA, som er skyskrapere og alt slik som jeg så for meg at hele LA var. Det var allerede mørkt ute når jeg kjørte hjem så jeg fikk ikke sett mye annet enn Downtown LA, så i mitt hode var mine bilder på LA fortsatt korrekte.

Men når jeg våknet min første dag her, ble det total vending på hva jeg hadde sett for meg at det kom til å se ut utenfor der jeg først bodde. Jeg våknet opp til å se det fine fjellandskapet, akkurat som jeg gjorde hver dag i Norge, og det var ganske stille. Ikke like stille som Norge men veldig stille i forhold til hva jeg hadde forventet. Jeg gikk ut og satte meg i sola, og bare stirret opp mot fjellene. Jeg trodde jeg hadde tatt bilde, men utrolig nok hadde jeg ingen bilder av akkurat fjellene. Noe jeg synes er litt rart at jeg ikke tok.


Bildet fra bassengkanten. Så utrolig fint og beroligende.

Resten av dagen brukte jeg ute i sola. Lå på bassengkanten og byttet på å sove og lese bok. Jeg hadde veldig jet lag den første dagen, og hadde ikke sovet så lenge. Så det var veldig godt å bare ligge i solen å få litt farge. Etter en lang dag i solen dro jeg og slektningene mine til deres favoritt restaurant for en litt finere middag for å feire at jeg endelig hadde kommet meg til LA. Før middagen fikk jeg tatt min aller første selfie her, haha. 

Processed with VSCOcam with a4 preset
Selfie på soverommet som var mitt.

Bildene jeg tok er tatt med mobil så de har litt rare størrelser. Men dette var da altså min første dag som beboer i LA. Kommer flere poster om hvordan den første tiden her var senere, men tenkte det var greit å skrive litt om min aller første dag. 

Spørsmål svarer jeg på i kommentarfeltet, eller i et innlegg! :) 

~TM

 

 

 • Publisert: 02.03.2017             Klokka: 18:00            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer: 1
1

Jeg sliter..

..med å skrive Norsk. Er det ikke slik man skal skrive overskriften for å skaffe oppmerksomhet rundt blogginnlegget? haha. Anyways, 

Etter 2 år som student her i USA, har det blitt lettere for meg å skrive på Engelsk for å uttrykke meg på best mulig måte. Derfor er det veldig greit at jeg får repetert litt Norsk ved å ha en blogg. Det er litt flaut når jeg glemmer norske ord og må oversette fra Engelsk til Norsk, men det vil jo også si at jeg har forbedret engelsken min noe voldsomt etter at jeg kom hit. Noe som selvsagt er forventet når alt går i Engelsk 24/7, men jeg trodde ikke jeg skulle glemme mye av Norsken fordi. Derfor kan det nok være litt skrivefeil her og der, men så lenge det gir litt mening og budskapet kommer frem må da det være viktigst. 

Siden jeg ikke har vært hjemme i den lyse tiden av vinteren, kjenner jeg veldig på det at jeg savner vinterferie og den fine vinteren. Derfor legger jeg med et bilde fra vinteren før jeg flyttet. 

Processed with VSCOcam with a5 preset
Dette bilde er fra vinterferien eller påsken 2015. Alltid gøy på de fine norske fjelltoppene.

~TM
 

 • Publisert: 01.03.2017             Klokka: 10:00            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer: 1
Torun Marie Skåle

Torun Marie

~23 år~Living life in LA~

Kontakt

tmskaale@icloud.com

Sosiale medier

bilde   bilde   bilde   bilde

Kategorier

Arkiv

Design

Kodet av Ane Estil