hits
Forside Om meg Kontakt Instagram
2

Pakke i posten

I går fikk jeg noen fininger i posten fra Tonymoly face products og CCbeauty. Selvsagt måtte jeg prøve ut en av sheet mask'ene med en gang, så da ble det litt beauty pleie for denne damen. 
Processed with VSCO with a5 preset
Jeg fikk en av hver av sheet maskene slik at jeg kan få prøvd de alle sammen og finne ut hvilken jeg personlig liker best. 
Processed with VSCO with a5 preset
Første maske ut ble "Clear Skin". Denne var veldig myk og go mot huden når jeg påførte masken. Veldig mye "vann", eller hva jeg skal kalle det, så jeg var nødt til å bruke et lite håndkle slik at det ikke skulle dryppe over alt når jeg gikk opp for å slappe av foran tv'n mens masken godgjorde seg.
Processed with VSCO with a5 preset
Jeg hadde masken på helt til den løsnet fra huden min og den kjentes helt tørr ut. Etter at jeg tok av masken kjentes huden min helt sykt myk ut, og jeg så mye friskere ut i huden og det så ut som om jeg hadde fått en super ansiktsbehandling. Så jeg er veldig fornøyd med maskene så langt!
Gleder meg veldig til å prøve de andre maskene nå!

~TM

 • Publisert: 29.04.2017             Klokka: 20:30            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer:
1

morning run

Ingenting er som å starte dagen med en liten joggetur! Godt å komme igang med litt cardio igjen.. Er alt for lenge siden jeg har dratt for en løpetur ute, så det var utrolig godt. Er så utrolig deilig å våkne om morgenen uten stresset fra alt av studie som vanligvis må gjøres, men nå kan jeg slappe av å gjøre litt mere av hva jeg faktisk liker å gjøre gjennom dagen!

Processed with VSCO with a5 preset
Også ekstra gøy med en joggetur når jeg har nye joggesko som må prøves ut!
Processed with VSCO with a5 preset
Jeg nyter ihvertfall springbreak og friuken min til det fulleste! Elsker at jeg ikke trenger å gjøre noen ting, kan bare slappe av hele uken uten dårlig samvittighet.

~TM

 • Publisert: 20.04.2017             Klokka: 00:02            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer: 1
0

♥ s p r i n g b r e a k ♥

Yay, I've got SPRINGBREAK! Endelig litt pusterom fra alt stresset.. Ekstra godt siden alle venner og familie har postet å sent så mange fine bilder fra påskefjellet.

I dag var en veldig innholdsrik dag. Startet dagen med å dra ned til Downtown for å besøke min kjære på jobb. Kjempegøy å se han på jobb og også se hvordan det er på settet. Helt sykt hvor mye tid som brukes på bare en scene.. Vi var der i litt under en time og de ble ikke ferdig med mer enn en liten del av en scene. Også gøy og se hvor mange som trengs "behind the scenes" for å lage et tv-show/film. Skulle ønske jeg kunne legge ut litt bilder av det, men siden det er ett "closed set" var det ikke lov for meg å ta bilder. Men det var veldig kult å få sett Adrian "in action"!♥

Etter jeg kom hjem fra Downtown dro jeg til Old Town Pasadena for å kjøpe swimwear for sommeren. Siden vi skal til Palm Springs helgen etter Adrian er ferdig med innspillingen er det gøy å ha fint badetøy. Processed with VSCO with a5 preset
Hva er bedre enn noen goodies fra Victoria's Secret til sommeren? Alltid gøy med ett nytt tilskudd til den lille bikini kolleksjonen jeg har.
Processed with VSCO with a5 preset
Gleder meg så sykt til Palm Springs og blir gøyere å sole ved bassengkanten i nytt badetøy!♥ Wohoo

Håper alle i Norge hadde en fantastisk påske! 

~TM

 • Publisert: 19.04.2017             Klokka: 03:00            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer: 0
0

This week has been crazy!

I'M BACK!!

Herreguuud så lenge det er siden jeg har blogget nå! Helt forferdelig!!

Men nå er det endelig fredag og jeg har bare en innlevering igjen så er det SPRING BREAK!♥ Jeg gleder meg så helt sykt til en pause fra skolen nå, dette semesteret har startet tøft. Men heldigvis er jeg allerede halvveis, so only 8 more weeks to go.. En ting som er et stort pluss er jo at jeg er ferdig med Historie som jeg tok som et intensivt kurs på bare 8 uker slik at jeg skulle slippe å studere det hele semesteret. Noe jeg er glad for nå når jeg snart er ferdig, men det har også gjort at jeg ikke har hatt tid til noe annet enn skole disse 8 ukene.

Denne uka var det "midterm" uke og det vil da si at alle professorene gir enten en prøve, innlevering eller en lags quiz for å repetere det vi har lært så langt. Nesten som tentamen hjemme I Norge. Så denne uka hadde jeg: (1) 2 eksamener, 1 essay og en discussion i history som avslutning på semesteret, (2) 6-10 siders innlevering i philosophy, (3) 5-8 siders innlevering i sociology, og (4) en eksamen i political science hvor det var 50 multiple-choise spørsmål pluss et tre siders essay. Eksamenen i political science var nok den som tok mest studie osv, spesielt for å huske hva man vil skrive om i essayet, for vi måtte huske kildene osv pluss alle små detaljer som årstall og navn osv. Og dette var da altså uten åpen bok... Men som sakt er jeg snart ferdig og da er det endelig en ukers fri! Jeg trenger denne uka veldig akkurat nå!! Spesielt etter å ha sett på alle bilder fra alle i Norge som koser seg i påskefjellet.. Må si jeg absolutt heller hadde vært hjemme i Norge nå hvis jeg kunne valgt selv. Men nok om det! 

Processed with VSCO with a5 preset
Dette bilde måtte jeg bare ta for å dokumentere det faktum at de greide å skrive riktig navn og til og med stave navnet mitt helt riktig på Starbucks her om dagen! Jeg ble nesten litt satt ut, for har blitt vant til at jeg heter Lauren på alle Starbucks drinkene jeg kjøper. (Ikke at det er så ofte, haha) Men må si jeg ble ganske imponert når han bak disken skrev navnet mitt som om det var et helt vanlig navn uten at jeg trengte å stave det for ham. *tumbs-up*

Vil ønske dere alle en God Påske! xoxo

~TM

 • Publisert: 14.04.2017             Klokka: 10:30            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer: 0
Torun Marie Skåle

Torun Marie

~23 år~Living life in LA~

Kontakt

tmskaale@icloud.com

Sosiale medier

bilde   bilde   bilde   bilde

Kategorier

Arkiv

Design

Kodet av Ane Estil